Курс по биологично пчеларство правят в университета

Новините

07-02-2018, 15:40

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

НАП- Русе напомня: Безработните дължат месечно по 20,40 лв. за здравни вноски

Центърът за продължаващо обучение го организира

На 15.02.2018 г. (четвъртък) в Центъра за продължаващо обучение към Русенския университет започва курс Методи за биологично и прецизно пчеларство. Обучението е предназначено както за специалисти пчелари, начинаещи пчелари, така и за студенти и хора, които имат желание и мотивация да научат детайли за биологичното пчеларско производство.

Участниците ще получат знания и умения за биологично отглеждане на пчелите, които ще им помогнат при прехода от конвенционално към биологично пчеларство или при създаването на нови биологични пчелини. В края на обучението всеки участник ще получи удостоверение.

Центърът за продължаващо обучение към Русенския университет дава възможност за придобиване на нова специализация или за повишаване на квалификацията на завършили средно или висше образование, които искат да подпомогнат професионалната си кариера и индивидуалното си развитие. Той предлага организиране и подготвяне провеждането на обучения, допълнителна учебна и консултантска дейност в различни тематични направления. Дългосрочните обучения (в рамките на година) са за придобиване на нова квалификация, а краткосрочните курсове - за повишаване на квалификацията. Организират се периодични обучения, компютърни и езикови курсове, както и обучения на кандидат-студенти. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов