Четвърто издание на Арт салон „Любов и вино“ 2018

Мисия

02-02-2018, 19:02

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенската депутатка Св. Ангелова анализира Закона за трудовата миграция и мобилност

Поздравителен адрес изпрати кметът на Община Русе Пламен Стоилов

       Днес, във фоайето на Доходно здание, се състоя официалното откриване на Четвъртото издание на Арт салон „Любов и вино“ 2018. Тази година събитията стартираха с фотоизложба на Евгени Станимиров, наречена „Река Дунав – Перлата на Русе“.

 

Изложбата беше официално открита от директора на ОП „Русе арт“ Мариан Савов. Присъстваха още председателят на Общински съвет – Русе Христо Белоев, културни дейци и гости. Савов връчи поздравителен адрес на Евгени Станимиров от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов. „Гордея се, че хора като Вас, прославят града ни и допринасят за културното му наследство, с изключителен талант и професионализъм“, се казва в адреса от русенския градоначалник. Поздравителен адрес изпрати и областният управител на Област Русе Галин Григоров.

 

В тазгодишното четвърто издание на Арт салона гражданите и гостите на град Русе ще имат възможност да посетят разнообразието от филми, концерти, изложби и театрални постановки, включени в програмата. Нововъведение тази година са и презентациите и дегустации на русенски вина. В Арт салон „Любов и вино“ 2018 са включени 23 събития, започвайки с днешната изложба и приключвайки с представяне на новия албум на Диана Експрес - „Усмивката“ на 23 февруари.

 

Организатори са Община Русе, ОП "Русе арт", Клуб на дейците на културата, Драматичен театър "Сава Огнянов" и Държавна опера – Русе.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов