Стоматолог издаде книга

Животът

30-01-2018, 10:40

Снимка:

Еквилибриум

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Немски славист посвети книга на Великотърновския университет

Представят я в книжарница Ciela

На 1 февруари 2018 г. от 18.30 ч. в книжарница Ciela, гр. Русе, ще се проведе  официалното представяне на книгата „Най-добрият лекар си ТИ. 7 стъпки към здравето и живота, който искам“ от д-р Ани Димитрова.

 

Книгата „Най-добрият лекар си ТИ“ представя човешкото тяло като уникална биологична машина, която функционира в зависимост от грижата за него. Да свикнем с болките, не е част от природната ни даденост. Това разкрива системата от 7 стъпки за забързване на метаболизма и постигане на баланс в храненето, с която помага д-р Ани Димитрова на своите клиенти. Основната идея на системата е цялостната промяна в дългосрочен план, независимо колко време би отнела тя. Преумората, липсата на почивка, както и прекалената ангажираност в професионален и личен план създават дисбаланс, който нарушава здравословното хранене, добрия сън и енергията в човешкото тяло. Оказва се, че хроничните заболявания, които се появяват след определена възраст, са породени от проблеми в психологичната нагласа към света. Здравословните навици, които подобряват цялостното състояние на тялото, са първата стъпка към здравето. Ани разкрива, че човешкото тяло не е програмирано единствено да извършва физически труд и да се напасва към всички болести, които работата или липсата на грижа за него могат да предизвикат. Затова първият и най-важен съвет на Ани Димитрова е да възпитаме тялото и съзнанието си на определена дисциплина, която да му носи трайни позитиви.

 

Д-р Ани Димитрова завършва стоматология и практикува професията си повече от двадесет години. В борбата със своите здравословни проблеми решава да запише и второ висше образование и се дипломира като холистичен терапевт. Създава свой блог и започва да провежда консултантски програми, включващи режими на хранене, упражнения за енергия и правилно дишане, както и част от т.нар. ТЕС - техника за емоционална свобода.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)