Четирима пияни шофьори задържаха в Кюстендилско

Започнати са бързи полицейски производства

4 бързи полицейски производства са започнати в края на миналата седмица срещу водачи на МПС, управлявали след употреба на алкохол. Един от тях е установен от пътни полицаи от Кюстендил. Той е 32-годишен и управлявал лек автомобил „Нисан“. Дрегерът отчел резултат 2.01 промила алкохол в издишания въздух. 32-годишният шофьор е задържан за 24 часа в ареста на РУ Кюстендил. 

Втори водач е установен от пътни полицаи от Рила. Управлявал е лек автомобил „Пежо“. Той е 41-годишен мъж от Дупница, а резултатът му за алкохол е 1.77 промила алкохол в издишания въздух.

Двама водачи са установени от дупнишки пътни полицаи – 63-годишен водач  е бил зад волана на лек автомобил „Фолксваген“ с 1.95 промила,  той е задържан с полицейска заповед за 24 ч. в ареста на РУ Дупница, а 64-годишният му спътник опитал да осуети проверката, като е потеглил  с автомобила – спрян е. Неговият резултат за употреба на алкохол е  1.27 промила. Проверката е извършена на ГП Е 79 при разклона за Пиперево. Двамата мъже живеят в с. Пиперево.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)