Откриха информационен офис на евродепутатите Новаков и Радев

Кметът Стоилов подари икона на Свети Георги , а депутатът Пламен Нунев заяви, че разчита евродепутатите да работят активно за Русе

Днес, в сградата на ул. „Райко Даскалов“ 2, беше открит информационен офис на членовете на Европейския парламент Андрей Новаков и Емил Радев от групата на Европейската народна партия. На събитието присъстваха също народните представители Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, зам.-кметът по хуманитарни дейности в Община Русе Иван Григоров и зам.-кметът по комунални дейности в Община Русе Наталия Кръстева, общински съветници и граждани.    Кратка музикална програма с участието на мажоретен състав „Екстрийм“ и фолклорно студио „Зора“ към Общински младежки дом Русе, както и пускане на балони в небето, предшестваха символичното прерязване на лентата на новия информационен център.    Кметът Пламен Стоилов подари икона на Свети Георги за новооткрития офис, а народният представител Пламен Нунев заяви, че разчита евродепутатите да работят активно за Русе. Аз съм уверен, че те ще съдействат всеки с компетентност в своята област. Изключително много са техните инициативи в Европейския парламент“, каза при откриването  Нунев.   По време на визитата си в Русе, евродепутатите проведоха работна среща с кмета Пламен Стоилов, след което посетиха ледения фестивал Ruse Ice Fest 2018 и разгледаха ледените фигури. 

       По-късно днес Новаков и Радев посетиха УМБАЛ „Медика – Русе“ и „Експрес сървиз“ ЕООД. Евродепутатите се срещнаха и с членовете на Младежкия парламент и клуб „Дебати“ към Общински младежки дом – Русе. Дискусията беше открита от зам.-кмета Наталия Кръстева, която приветства амбициозните деца и изрази надежда, че подобни форуми с участието на български евродепутати, ще се превърнат в традиция.   



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов