Пламен Нунев награди най – добрата спортистка на Спортното училище

Спорт

23-12-2017, 09:00

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Над 300 безработни са на работа в реалния сектор през ноември в Русенска област

Мелек е тазгодишната носителка на европейската титла в категория до 46 килограма при момичетата

Народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев награди класираната на първо място в класацията на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ – Русе. Това е боксьорката Мелек Закифова, която събра 181 точки. Мелек е тазгодишната носителка на европейската титла в категория до 46 килограма при момичетата /до 16 г./ Треньор на младата наша надежда в бокса е Съби Събев.

 

„Винаги съм се отнасял със сериозност и отговорност към спорта, защото цялото ми семейство се е посветило на спорта“, подчерта в приветственото си слово Пламен Нунев.

 

„Радвам се, че ръководството на училището полага усилия да имаме шампиони, а моето лично желание е те да се умножават през следващата година“, пожела Пламен Нунев, който призова бъдещите талантливи попълнения в българския професионален спорт да бъдат здрави, трудолюбиви, упорити в преследването на целите си и да се съобразяват постоянно с наставленията на треньорите.

 

„Министерството на младежта и спорта, Община Русе и народните представители помагаме за развитието на спорта в региона винаги и по всякакъв начин“, добави депутатът по време на официалната церемония по награждаване на най – добрите 10 в учебното заведение за годината в присъствието на директора Борис Цветанов, именити български състезатели и треньори.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов