„Коледата е за всички” в Доходното

Русе Лайф

23-12-2017, 11:00

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Празничен концерт "Свята Коледа" звучи днес в Банско

Кметът на община Русе Пламен Стоилов изпрати поздравителен адрес

Фоайето на Доходното здание се изпълни с надежда и благодарност по време на традиционното коледно тържество „Коледата е за всички”. Деца със специфични потребности, техните майки и бащи, близки, роднини и приятели се стекоха за да посрещнат Дядо Коледа и Снежанка. Всяко дете беше подготвило стихче или песен. Надпреварваха се да решат задачките, поставени от кака Лили и да грабнат заслужена награда. Поздравления поднесоха Студио за съвременни танци „Фрийдъм“ , танцов състав „Хармония“ от РУ „Ангел Кънчев“ и Кристиана Шаханова, която изпълни танца „Бръмбарче“.

Кметът на община Русе Пламен Стоилов изпрати поздравителен адрес с благодарност към организаторите за социално значимата им неуморна доброволческа дейност.

Главните герои днес бяха Сдружението на майките със смели сърце и традиционният им  партньор -Сдружение „Регионална достъпност” с председател Диана Николова.

Под ръководството на Стойка Панагонова бяха осигурени прекрасни коледни подаръци, които Дядо Коледа и Снежанка раздадоха на всички участващи в тържеството деца.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов