Пламен Нунев приветства Коледното тържество на Българска асоциация на пенсионерите

Русе Лайф

18-12-2017, 16:43

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Коледен концерт на Българска асоциация на пенсионерите – Русе

Нунев: Всички ние трябва да се поклоним и да ви благодарим от все сърце

Народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев приветства този следобед близо 300 участници в коледно тържество, организирано от областната структура на сдружение „Българска асоциация на пенсионерите“ в Русе. Събитието бе уважено и от представители на Община Русе, а за доброто настроение се погрижиха младите таланти от Общински детски център за култура и изкуство в Русе.

Древна истина е, че колелото на времето винаги се върти в една посока. Младостта си отива и идва зрелостта, есента на живота. Но тогава се вижда, че силите не са си отишли, а опита, мъдростта, познанието и най – вече таланта са в пълния си разцвет. Днес сме се събрали, за да докажете това за пореден път на сцената в Русе по повод настъпващите празници, каза в приветственото си слово Пламен Нунев. 

Ежедневието на много от Вас е изпълнено с помощ за по-младите в семейството, в грижи за внуци и правнуци. И точно за това всички ние трябва да се поклоним и да ви благодарим от все сърце - за силата, която ни давате, за спокойствието, което ни вдъхвате, за вярата ви в нас и за надеждата, която не разрешавате да ни напусне, пожела народният представител. 

Пламен Нунев получи  дар от ръководството на асоциацията от областния и председател Петинка Митева погача, специален сувенир и коледна картичка.
Депутатът се запозна и с работата на пенсионерите в клубовете и  разгледа изложбата от ръчно изработени картички, гоблени, декоративни бутилки, пчелен мед и други.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов