Наградиха тежкоатлетите на церемония

Спорт

18-12-2017, 10:03

Снимка:

Тежкоатлетически спортен клуб – Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенски щангисти с награди от турнира „Милен Добрев“

За церемонията дойде старши треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов

Щангистите на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе получиха награди за много  добрите си постижения през годината  на церемония в събота следобед. Наградите на младежите връчи  президентът на клуба доц. д-р Кирил Панайотов. Той от  години помага за издръжката на клуба. За  церемонията дойде   старши треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов.

Осем национални състезатели в различни възрастови групи имаше през тази година ТСК – Русе. Русенският отбор е  с най-много представители, които представят  България.

 

„За успеха е нужен не само талант, но и много работа в залата! Вярвам че с упоритост и труд, завоюваните места през тази година могат да бъдат и още по-добри“, каза доц. Панайотов по време на церемонията. Той  пожела през следващата година, русенският клуб да има свой представител в Детска олимпиада. Тайната на успеха на русенските щангисти не е само упоритата работа с треньорите Кръстина и Радослав Атанасови, а и в приемствеността в клуба, в който се включват все повече деца, смята Панайотов. Като голямо определи израстването на русенските щангисти старши треньорът на националния отбор Иван Иванов. Той допълни, че младите състезатели, сред които са и щангистите от ТСК – Русе стават гръбнака на националния тим по щанги.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов