Пламен Нунев: Бяла става един от добрите градове по поречието на Янтра

Русе Лайф

09-12-2017, 14:00

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Изложба с автентични народни носии в СУ „Панайот Волов“ в Бяла

Празникът продължи с изпълнения на коледни песни от деца

Бяла става един от добрите градове по поречието на река Янтра. Той е по – красив, по – уютен и по - привлекателен, каза народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев в приветствието си към жителите и гостите на град Бяла, събрали се тази вечер на централния площад „Екзарх Йосиф I’’, за да видят запалването светлините на коледната елха и започнат заедно обратното отброяване на дните до Коледа и Нова година.

„В навечерието на Рождество Христово нека сърцата на всички ни бъдат изпълнени с доброта и топлина. Пожелавам на всички вас да сте много здрави, да имате много късмет, да посрещнем празниците с добро настроение и желание за много работа, която ни предстои през следващите години“, пожела той на множеството, след като направи кратка равносметка за стореното досега заедно с кмета на Община Бяла Димитър Славов и екипа му. Г-н Нунев ги призова да изпълняват все така успешно целите от програмата за управление на общината в интерес на всички граждани с подкрепата на народните представители и изпълнителната власт.

Празникът продължи с изпълнения на коледни песни от деца, а накрая завърши със запалването светлините на елхата и градската коледна украса до часовниковата кула, последвани от разноцветна заря.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов