Красота подари на Онкото Кунчо Кунчев

Новините

08-12-2017, 09:17

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

УМБАЛ–Русе ще носи името на милиардера Игнат Канев

Д-р Камен Кожухаров поднесе на Кунчев благодарствена грамота

Само дни преди Коледните празници и в навечерието на 2018-а година, управителят на "Общински пазари" ЕООД - гр.Русе Кунчо Кунчев днес дари 13 свои фотографии на Комплексния онкологичен център в града.

Фотографиите са изложени в централните фоайета и коридори на Онкологичния център, за да могат всички пациенти и посетители да се разведрят и насладят на цветовете и сюжетите на снимките.

Централно място в експозицията е отделено на снимката "Дъждовна стаеност", с която Кунчо Кунчев спечели наградата на публиката в тазгодишния фотоконкурс "Запази духа на Русе".

Идеята за коледния подарък в снимки възникна след участието на "Общински пазари"ЕООД - Русе в други две инициативи,в който бяха дарени плодове на болнолежащи пациенти в стационара на Онкодиспансера, както и дарение от храни за крайно нуждаещите се в Приюта в града ни "Добрият самарянин".

Управителят на КОЦ-Русе  д-р Камен Кожухаров  поднесе на Кунчев благодарствена грамота, в знак на признателност към жеста и оценка на добрата воля за сътрудничество и помощ към нуждаещите се от позитивизъм и положителен поглед в бъдещето, пациенти и техни близки.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов