Да подарим духовност и радост за Коледа

Животът

07-12-2017, 16:44

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенските полицаи удариха нелегална търговия на стоки

Екипът на театър „Ябълка“ написа писмо до русенци

Предлагаме Ви заедно да подадем ръка в навечерието на Рождество на онези сред нас, които имат нужда от глътка духовност. Защото Коледа не е само подаръци и елха, но и съпричастност и подадена ръка.

За Коледа и по повод 137-годишнината от рождението на българския писател Йордан Йовков, екипът на театър „Ябълка” създаде по текстове от разказите „Другоселец”, „Серафим” и „Последна радост” моноспектакъла „Последна радост”, който ще представим на 13 декември, сряда, от 18.00 часа в зала „Изкуство“ на Библиотеката. В автентичната атмосфера на една от най-старите русенски сгради ще имате възможност да се докоснете до красотата и обаянието на Йовковите герои. На нашата сцена в тях ще се превъплати Милен Димитров. Актьорът е завършил НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов и от 2002 год. е част от екипа на ДКТ „Васил Друмев“ – Шумен.

Закупете билети на символичната цена от 5 лв. за възрастни и 4 лв. за ученици и пенсионери. С тях ще доставим радост на всички, които искат да гледат спектакъла, а нямат възможност за това. С този жест Библиотеката и Вие ще направим заедно един красив подарък в навечерието на светлия християнски празник.

Очакваме Ви.

За по-щедрите меценати, цената за цялата постановка (100 места) е 300.00 лева.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов