Продължава кампанията на УМБАЛ-Русе АД за обзавеждане на занималнята в педиатрията

Новините

25-11-2017, 12:00

Снимка:

КСУДС

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Трима старейшини одобрени да подкрепят преименуването на на УМБАЛ – Русе

Ако искате да станете част от кампанията „Капачки за играчки“, донесете събраните от Вас капачки на регистратурата на АГ-комплекса

„Капачки за играчки“ е кампания на УМБАЛ-Русе АД за обзавеждане на занималнята в новото отделение по Педиатрия.

 

Както знаете ремонтът на новото отделение по Педиатрия в УМБАЛ-Русе завърши окончателно, благодарение на нашия дарител г-н Игнат Канев и неговото семейство. Следващата стъпка е то да бъде оборудвано с необходимата апаратура и да бъде обзаведено така, че нашите най-малки пациенти и техните родители да се чувстват максимално комфортно, припомнят ат болницата.

Едно от помещенията, които е предвидено в отделението, е занималня. Там децата и техните родители, които няма да имат възможност да излязат в топлите месеци на детската площадка в двора, ще намерят с какво да се занимават и да се отвличат от дните, в които се лекуват.

За тази цел ние решихме да станем част от една Зелена благотворителна инициатива за събиране на пластмасови капачки. Всички събрани капачки ние ще предадем за рециклиране. Със събраните средства от кампанията „Капачки за играчки“ ние ще закупим всички необходими материали за обзавеждането на занималнята в новото ни детско отделение, за да може децата да имат приятно място, където да се почувстват по-щастливи, по-усмихнати и заобиколени с грижа и да преборят по-бързо болестта.

Освен събирането на средства за обзавеждането на занималнята, с участието си в тази инициатива ние стоим и зад идеята да възпитаме нашите деца да опазват околната среда, като един от начините за това е разделното събиране на отпадъци.

Ако искате да станете част от кампанията „Капачки за играчки“, можете да донесете събраните от Вас капачки на регистратурата на АГ-комплекса на болницата. При по-голямо количество предварително се обадете на 0887/029596 – Биляна Рекинова.

Благодарим Ви за участието от името на нашите малки пациенти!

 

Първо издаване – 19.05.2017 – 480 кг, 72 лв

Второ издаване – 15.06.2017 – 550 кг, 82,50 лв

Трето издаване – 30.08.2017 – 500 кг, 75 лв

Четвърто издаване – 08.11.2017 – 420 кг, 63 лв

 

Средства от дарения за кампанията – 150 лв

 

Общо събрани до момента – 442,50 лв



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)