Легенда на френския колос ПСЖ вдъхва кураж на „Дунав“

Спорт

24-11-2017, 13:59

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фенклуб „Дунав завинаги“ призовава за подкрепа на футболистите

Бившият френски национал Патрис Локо се снимка с екип на русенския клуб, като пожела успех на „драконите“

Печелил Купата на носители на национални купи и бронзов медалист от Европейско първенство оказа подкрепа на „Дунав“ в трудния момент. Бившият френски национал Патрис Локо се снимка с екип на русенския клуб, като пожела успех на „драконите“ в Първа лига.Звездата на „Нант“ и ПСЖ от 90-те години на 20-и век се срещна с бургазлията Кирил Евтимов, който винаги представя в положителна светлина България пред много известни спортни личности. Настоящият експерт в Министерството на финансите е популярен с контактите си с редица световни звезди на футбола, тениса, баскетбола и др., като дори през миналата година окичи почти целия отбор на „Челси“ с мартеници.

За интересните си запознанства с Дейвид Бекъм, Джон Тери, Рууд ван Нистелрой, Златан Ибрахимович, Давид Луиз, Робер Пирес и др. той разказа наскоро в спортното списания на България „Спринт“ и „Дарик кафе“. Отново негов другар този път в лицето на легендата Марсел Десаи го свързал наскоро с Патрис Локо.Тъй като съпругата на Евтимов е от Русе, а той е приятел и с изпълнителния директор на „Дунав“ Ивайло Петков, и със селекционера Малин Орачев, бургазлията не пропуснал да разкаже на бившия нападател историята за възродения отбор на „драконите“, стигнал от аматьорите до участие в евротурнирите само за 3 години.

Французинът се трогнал и веднага се съгласил да позира с небесно синята фланелка, като не пропуснал да пожелае на дунавци нови успехи в елита, а защо не и завръщане в Европа. Както при последните си срещи със звезди от такъв калибър, Кирил и този път не пропусна да зарадва бившият голмайстор на ПСЖ с бутилки марково българско вино



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов