Народният представител Пламен Нунев откри нов офис на ГЕРБ в Бяла

Областният координатор изтъкна, че започва подготовката за много оспорвани местни избори през 2019 година

Народният представител от  Русе и областен координатор на ГЕРБ в Русенска област Пламен Нунев откри днес новия офис на партията, находящ се на улица „Панайот Волов“ № 13 в град Бяла. Той преряза лентата заедно с председателя на Общински съвет – Бяла и общински координатор на партията Мариан Антонов, кмета на Община Бяла Димитър Славов и заместника му Евгени Димов.

По време на проведената среща с представители на общинската структура на партията и общински съветници от ГЕРБ, Нунев коментира обществено – политическата обстановка. Той  отбеляза добрата работа на беленските членове от ГЕРБ в подкрепа на кметския екип. Поради тази причина, на територията на общината, с помощта на народните представители, се реализират редица големи инфраструктурни проекти в интерес на местната общност.

Областният координатор изтъкна, че започва подготовката за много оспорвани местни избори през 2019 година, в които очакванията са ГЕРБ да се представи достойно поради видимите резултати, постигнати през първия мандат на г-н Славов и екипа му. Пламен Нунев отправи пожелания партията да повтори успеха от 2015 година, като докаже че само с много труд и постоянство, с успешно изпълнение на предизборната програма може да се заслужи отново доверието на хилядите жители в региона.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов