"Вдъхновяващи истории на успели българи" представят в библиотеката

Русе Лайф

14-11-2017, 12:32

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Украински архиерей гостува на Русенския митрополит Наум

Печатната книга съдържа 50 истории на вдъхновяващи българи ,7 от които са русенци

Книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи“ ще бъде представена от 18:00 часа в регионална библиотека „Любен Каравелов“ в Русе. Това е проект на онлайн списание „Амбиция“. Печатната книга съдържа 50 истории на вдъхновяващи българи ,7 от които са русенци, написани от 10 автори в продължение на 2 години.

Като допълнение към печатното издание се разпространява безплатната електронна книга и аудио книга с 11 истории. В книгата са включени истории на българи от цял свят в различни сфери на дейност и с различни разбирания за успеха - иноватори, спортисти, музиканти, художници, майки, бизнесмени, фотографи, бохеми, пътешественици.

Сред тях са русенците Десислава Николова, основател на „Моторета Груп” и живяла дълги години в Китай; Валентина Щайн, създаваща персонализирани детски книги в Берлин; Станислав Събев, културист в САЩ и съветник по въпросите за тренировки и хранене; д-р Антон Борисов, ветеринарен лекар във Франция; Цвета Трендафолова, дизайнер на бижута за големи модни марки; Ралица Паскалева, актриса; Любен Рабчев, бизнесмен; Таня Кънчева, моден дизайнер в Лондон; Явор Попов, икономист, следвал и работел в Англия, но завърнал се в България; Ивелина Димитрова, занимаваща се с благотворителни каузи.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов