Приключи втората година от втория мандат на кмета Стоилов

Мисия

09-11-2017, 14:53

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът представи Русе срещата на домакините , които ще приемат двубоите от Световното по волей

Кметът: Това беше годината на голямата подготовка за предстоящите ключови проекти, които ще променят облика на Русе

Втората година от управленския мандат 2015 – 2019 г. на кмета на Община Русе Пламен Стоилов приключи успешно със стартирането и реализирането на европейски проекти, които ще продължават да развиват и утвърждават Русе като град-лидер в Дунавския регион. Това беше акцентът, който описа днешната пресконференция в Заседателна зала на Община Русе, на която русенският градоначалник заедно със своя екип отчете свършеното през изминалите дванадесет месеца и посочи приоритетите занапред.

„Това беше годината на голямата подготовка за предстоящите ключови проекти, които ще променят облика на Русе. С екипа продължаваме да работим активно, спазвайки принципите на откритост и прозрачност с утвърдени опит и авторитет сред градовете-лидери. В историята на града ни не се е случвала по-голяма положителна промяна“, заяви Стоилов.

Пълният текст на отчета на кмета Пламен Стоилов за втората година от мандат 2015-2019 г. е публикуван в интернет страницата на Община Русе: http://www.ruse-bg.eu/uploads/files/Strategii%20i%20Otcheti/%D0%9E%D1%82%D1%87%D0%B5%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0-2017-.pdf



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов