Уъркшоп по бизнес анализ и оптимизация на процеси в Русенския университет

Парите

05-11-2017, 09:00

Снимка:

Пресцентър Русенски университет

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Министър Московски: Нашата политика е насочена към създаването на благоприятен бизнес климат

На 8 ноември от 16:00ч.

На 8 ноември от 16:00ч. в зала 2Г.407 на Русенски университет „Ангел Кънчев“ ще се проведе „Уъркшоп по бизнес анализ и оптимизация на процеси“

Какво е процес?

Всяка сутрин се събуждаме, пием кафе, тръгваме за работа и стигаме там навреме – няколко повторяеми действия, които водят до един и същ резултат – да стигнем до работа.

Какво е дефект?

Събуждаме се, пием кафе, тръгваме за работа, пукаме гума и пристигаме с 1 час закъснение.

Как можем да избегнем този дефект? Необходимо е да направим анализ на процеса, за да отговорим. Анализът включва задаване на въпроса “Защо?” няколко пъти и търсене на коренна причина.

В реалния бизнес анализите и подобряването на процеси водят до по-добро познаване на сегашното състояние на компанията. Чрез тях можем и да установим тесни места, които е нужно да отстраним, за да премахнем или избегнем дефектите.

За анализи, процеси и оптимизации на процеси ще говорят Ивелина Любенова и Мартин Георгиев, ръководители на отдели “Управление на качеството” и “Бизнес процеси” в Еконт Експрес.

За програмата: JUMP Project – част от Центъра по предприемачество към Русенски университет и Фондация „Еконт“ стартират поредица от отворени лекции за студенти на Русенски университет “Ангел Кънчев” и ученици от града.

Целта на обученията е да допълнят и обогатят теоретичните знания, които студентите получават в университета с практически примери и казуси и да дадат основите за по-нататъшно професионално развитие на ученици и студенти. Лекторите в обученията са експерти с дългогодишен професионален опит в международна среда



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов