Светлана Ангелова поздрави служителите на Инспекцията по труда

Новините

03-11-2017, 18:38

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Инспекцията по труда отваря врати в Гоце Делчев

По случай 110 години от създаването й

110 години отговорност в интерес на държавата и гражданите е сериозен атестат за важното място, което заема Инспекцията по труда в управлението на страната. Поздравявам всички бивши и настоящи служители, които имат личен решителен принос за достигане на европейски условия на труд в България, каза днес народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова по време на официалното честване на празника в София.

Тя оцени високо работата на стотиците служители в институцията, които ежедневно се грижат и доказват необходимостта от спазване на основните права на трудещите се и осигуряване на здравословен и безопасен труд. 

„Благодаря за вложените сили и енергия в името на нашата безопасност и сигурност на работните места. Пожелавам Ви със същата воля и решителност да бъдете безкомпромисни към неспазване на необходимите условия за безопасен труд и законодателство”, добави зам. – председателят на комисията по труда, социалната и демографската политика в Народното събрание в обръщението си към Румяна Михайлова – изпълнителен директор на Главна инспекция по труда, както и към десетките гости на събитието.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)