Атрактивно автошоу набира средства за лечението на Никол

Мисия

29-10-2017, 08:19

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Автомобилно шоу в подкрепа на кампанията "Да помогнем на Никол" ще се проведе днес от 13.00 ч. на паркинга на магазин „Метро“ във В. Търново. Целта на организаторите е, по време на атрактивното събитие, да бъдат събрани средства в помощ на лъчезарното 13-годишно великотърновско момиче Никол Георгиева, заболяла от коварния Синдром на Юинг. Всички дарени по време на шоуто средства ще бъдат предоставени на семейството на момичето.

Организатор на инициативата е Елвира Бисерова. Участници ще бъдат Велизар Костурков, Кристиян Дечев, Ицко Тодоров, Вилислав Димитров, Росен Митев, Николай Янакиев, Валери Финков, Ангел Исаев, Добромир Илиев. Младежите получиха подкрепата на АСК "Търново Мотор Спорт".

Във Велико Търново и региона тече мащабна кампания в помощ на Никол, за чието лечение са необходими 165 000 евро. Великотърновски общински служители и съветниците събраха над 8 000 лв., които ще предотавят на семейството, а дарителници са поставени в десетки търговски обекти в старата столица. Градският ученически парламент пък организира концерт по повод Деня на народните будители, по време на който също ще се набират средства



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов