Вещици, магьосници и чудовища се събират в Mall Rousse

Русе Лайф

29-10-2017, 11:00

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

60 деца получиха Свето Кръщение в Пловдив

Празникът ще продължи с куклен театър за най-малките

И тази година Halloween в Mall Rousse ще е различен. Посетителите на търговския център ще могат да се включат в различните и атрактивни игри, активности и приключения на последния етаж.

Още в 10:00 часа ще бъде открито първото официално Сборище на вещици, чудовища и други страшни герои. Там всеки ще може да покаже най-страшният си номер на главната вещица и да получи лакомство.

Празникът ще продължи с куклен театър за най-малките, а защо не и за големите. Държавен куклен театър – гр. Русе гостува на Mall Rousse с постановката „Трите прасенца“. Дали вълкът ще надхитри главните герои или отново ще бъде победен – предстои да видим на 31 октомври в 11:00 часа.

Точно в 14:00 часа се очаква специален ловец в Сборището – той ще хваща с фотоапарата си всички там и ще ги освобождава едва когато им даде снимката. А за да направят задачата му по-трудна майстори на страшния грим ще помогнат на всички желаещи да променят лицата си.

Начинаещите и напреднали магьосници ще могат да се включат в специалните магически уроци. Часовете по укротяване на паяци, съживяване на балонени призраци и разпенване на тиква започват в 15:00 часа.

Денят ще завърши със специални гости – гигантски ангели със сребърни криле, които си търсят нови приятели в гр. Русе. Те ще са с нас само един час – от 18:00 до 19:00 часа, затова побързайте да се запознаете с тях, а защо не и да си направите снимка за спомен.

Но какъв празник би бил ако няма бонбони! Точно затова в 13:30 часа и 17:00 часа с Ваша помощ в Mall Rousse ще полетят омагьосани бонбони, които трябва да освободите от огромната пинята.

Не забравяйте да се включите и във Facebook играта на Mall Rousse и да спечелите билети за кино! Достатъчно е на 31 октомври да се снимате в Сборището на вещици, таласъми и други страшни герои и да ни изпратите снимката на e-mail: game@vivavision.bg до 5 ноември. Всички снимки ще бъдат качени в албум във Facebook и ще могат да събират харесвания до 12 ноември. Победителите ще бъдат обявени на 13 ноември на страницата на Mall Rousse в социалната мрежа. 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов