Пиле яхния раздаде кухнята за бедни в Благоевград

Новините

24-10-2017, 13:45

Снимка:

Доброволческа кухня - фейсбук

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кебапчета и добро настроение раздаде кухнята за бедни в Благоевград (Снимки)

Всеки може да се включи в доброволната инициатива

Тази неделя (22.10.2017) доброволците от кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в квартал "Грамада" в Благоевград раздадоха 110 порции топъл обяд. Хората получиха "Пиле яхния" и по комат хляб. За десерт всички се подсладиха пaлaчинки с шоколaд и халвички. Нови доброволци се включиха в дейностите на кухнята от Грузия и Армения. Те пребивават в България по програма за доброволчество Еразъм+.

Доброволческата кухня приема дарения от всеки, решил да помогне на инициативата - пакети с брашно, олио, зеленчуци и плодове и въобще в натура или с парична помощ - всеки може да даде при желание.

Ако желаете да се включите в инициативата на добротворците от Православния център и настоятелството на черквата в Грамада, можете да помогнете с труд, продукти или пари. За тази цел може да отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград. Необходимо е само желание!

Информация за текущите нужди на църквата и кухнята също може да откривате, ако се присъедините във фейсбук групата "Ако си дал на другия".

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов