Фестивал на любителското изкуство „Талантът възраст няма“

Русе Лайф

21-10-2017, 14:40

Снимка:

Пресцентър Областна управа-Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Културен клуб на пенсионера в село Александрово отбеляза пет години от своето създаване

В инициативата участваха много колективи на възрастните хора от общините

Днес в зала „Филхармония“ се проведе традиционния  фестивал на любителското изкуство „Талантът възраст няма“. Той се организира ежегодно от Съюза на пенсионерите 2004 г. Русе.

Сред гостите на събитието беше и заместник- областният управител на област Русе Валентин Колев.

Той благодари за поканата и пожела на участниците здраве и все така несломим дух. Колев изрази увереност, че с прояви като днешната животът на хората от третата възраст се превръща в още по-пълноценен и изпълнен с вълнуващи моменти.

Заместник- областният управител връчи поздравителен адрес на председателя на Съюза на пенсионерите 2004 – Русе инж. Казаков от името на областния управител на област Русе Галин Григоров, в който се казва:

„…Използвам приятния повод, за да изразя още веднъж своето уважение и респект към Вас за всеотдайността, с която работите за благото на хората от третата възраст!

Към всички Вас отправям моите най-искрени пожелания за здраве и бодър дух! Бъдете усмихнати и не спирайте дори за миг да се забавлявате!“

В инициативата участваха много колективи на възрастните хора от общините на територията на Русенска област и от други крайдунавски градове.

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)