Откриха сервиз на "Скания България"

Мисия

20-10-2017, 14:02

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Кметът Стоилов изпрати поздравителен адрес

Зам.-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков присъства на откриването на сервиз на „Скания България“ в Русе. Инж. Наков връчи поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов на изпълнителния директор на „Скания България“ Петър Дончев. Официалната церемония уважиха още зам.- областният управител на Област Русе Валентин Колев, представители на бизнеса, партньори на фирмата и медии.

„Приветствам Ви от името на кмета Пламен Стоилов с откриването на сервиз на „Скания“ и в Русе. С тази инвестиция  допринасяте за развитието на бизнеса в нашия град. Пожелавам на Вашия екип много успехи, постоянство и вдъхновение, за да осъществявате бъдещите си проекти. На добър час!“, заяви зам.-кметът Наков по време на откриването на сервиза. 

Петър Дончев приветства гостите и направи кратка презентация на дейността на „Скания България“. Фирмата наброява 103-ма служители, а през 2016-а година е спечелила награда за най-добър работодател. В края на церемонията  Георги Главчев, който отговаря за сервизната мрежа в страната връчи ключа на новия сервиз в Русе на неговия отговорник  Петко Петков.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов