Митрополит Наум отпразнува рожден ден

Русе Лайф

20-10-2017, 09:00

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Митрополит Наум възглави богослужение в новия храм „Всех Святих”

Даде прием в Русенска митрополия

Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум отпразнува своя рожден ден с традиционен официален прием на Русенската света митрополия. След кратко приветствие от него, десетките гости, уважили празника с присъствието си, имаха възможността да го поздравят за рождения ден и за празника на Св. Йоан Рилски Чудотворец.

От името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов,  заместник-кметът инж. Димитър Наков и главният архитект на Община Русе арх. Живка Бучуковска, връчиха подарък и поздравителен адрес, като отправиха пожелания за здраве и нестихваща енергия, която да обединява всички вярващи с присъщото на русенския митрополит великодушие и чистосърдечност. Нека Вашата всеотдайност и човеколюбие продължат да бъдат като лъч, огряващ пътя напред и освобождаващ нас миряните от ежедневните ни терзания, каза в поздрава си губернатор Григоров.

 Подарък и своите поздравления поднесе също председателят на ОбС-Русе проф. Христо Белоев. Сред присъстващите на приема бяха още областният управител на Област Русе Галин Григоров, вицеконсулът на Генералното консулство на Руската федерация в Русе Иван Пивоварчук, ректорът на РУ „Ангел Кънчев“ проф. Велизара Пенчева“ и др.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов