Спират водата в някои части на столицата

Животът

18-10-2017, 06:00

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Румен войвода“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Румен войвода“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Руджери“ и ул. „Ловджийска чешма“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Руджери", ул. " Елин Пелин"; ул. " Самоковско шосе" от ул. " Елин Пелин" до ул."Юрий Гагарин"; ул. „Ловджийска чешма“, ул. „Бор“ № 6,8,10.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Спортист“, с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Мировско шосе", пл. „Васил Левски“, ул. „Еделвайс“, ул. „Спортист“ и бивш стопански двор.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Босилеградска“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Босилеградска“ от ул. „Мара Бунева“ до края на тупика.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сърнена гора“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:ул. „Сърнена гора“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ложев дол“, с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Житенски път“, ул. „Могилка“, ул. „Бунтовник“, ул. „Градинарска“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов