Дарен Кирилов от СК по триатлон „Далян“ с три сребърни медала

Спорт

17-10-2017, 10:48

Снимка:

СК по триатлон „Далян“

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

За седми път тренировъчна година на Спортен клуб "Триатлон – Далян“

Успехи за СК „Далян“ имаше и при момичета, сред които се отличи Пресияна Атанасова

Незабравими спомени за състезателите на Спортен клуб триатлон „Далян“ Русе от турнира „Andrei Nicolescu“, състоял се този уикенд на олимпийския комплекс „Изворани“ край Букурещ. Организаторите бяха положили много усилия всички около 400 състезатели, родени в периода 2005 – 2009 г., да се чувстват отлично.

Под светлините на прожекторите и в обстановка като на Световно първенство, достойно триумфира Дарен Кирилов /2007 г./, спечелвайки 3 сребърни медала и в трите дисциплини, в които участва – 200 м. свободен стил, 100 м. бътерфлай и 200 м. съчетано. Плувната битка беше много оспорвана, но Дарен доказа, че има желание, сила, талант и качества да се качи на почетната стълбичка и го направи по безапелационен начин.

Успехи за СК „Далян“ имаше и при момичета, сред които се отличи Пресияна Атанасова /2005 г./, успяла да се класира за три финала и в трите дисциплина, на които участва, подобрявайки собствените си времена. А при най-малките момичета се отличи Ава Костадинова /2009 г./, която взе участие във финал на 50 м. бътерфлай.

 

Много добро представяне и за всички останали състезатели на Миглена Ангелова в състав: Сашо Веселинов, Ивайло Струпчански, Павел Димитров, Габриел Дрянков, Преслав Кушев, Елиса Евраимова, Ивета Кънева.

 

Надяваме се спортните успехи да се умножат и на следващия турнир, в който Далянци ще вземат участие тази седмица в гр. Добрич.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)