Русенска търговско индустриална камара с безплатен обучителен семинар

Новините

14-10-2017, 09:00

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Днес е Световен ден за достоен труд

На тема „Безопасни и здравословни условия на труд”

Поради големия  интерес към тематиката и огромния брой желаещи Русенска търговско индустриална камара отново организира обучителен семинар на тема „Безопасни и здравословни условия на труд”. Припомняме, че от 01.01.2010 влезе в сила Наредба № РД-07-2 от 16 декември 2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд. Чл. 6 от Наредбата поставя изискване за провеждане на ежегодно задължително обучение на определени длъжностни лица, ангажирани в процесите по осигуряване на ЗБР във всяка фирма.

Обучението ще е с продължителност два дни (19 и 20 октомври) в приятната обстановка на хотел Дунав Плаза. Семинарът ще е БЕЗПЛАТЕН* и е част от мероприятията, предвидени по проект на БТПП (Българска търговско-промишлена палата) за обучение по „Безопасни и здравословни условия на труд” одобрен и финансиран от Фонд ”Условия на труд” при МТСП. Участниците ще получат удостоверение за преминато обучение по БЗР (Безопасност и здраве при работа) в съответствие с нормативните изисквания на наредбата. Основните теми, с които ще се запознаете са:

Трудово правоотношение

Права, задължения и отговорности на работодателя и работниците за здравословни и безопасни условия на труд Права, задължения и отговорности на работодателя и работниците за здравословни и безопасни условия на труд Управление и контрол на професионалните рискове в предприятията

Здравословни и безопасни условия на труда. Новости в законодателството.

Лектори ще бъдат специалисти в сферата на трудовото законодателство и прилагането на Закона за здравословни и безопасни условия на труд.

Участниците ще получат сертификати.

Участието в семинара е напълно безплатно!

Предимство при записване имат фирми- членове на РТИК, както и фирмите, записали се за участие в предходното ни обучение по управление на риска, за което можете да прочете тук: http://rcci.bg/news_detail.php?news_id=2100 !)

 

Срокът за подаване на регистрационните формуляри е 16.10.2014 (понеделник)!

За да направите заявка за участие е нужно да попълните регистрационна форма , която да изпратите на имейл: info@rcci.bg

Допълнителна информация можете да получите на тел 082 825 875 г-жа Стела Дионисиева



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов