Предлагат промени в наредбата за финансово подпомагане на спортните клубове в Община Плевен

Вносител на предложението е общинският съветник Йордан Грижов

Предложение за изменение и допълнение на Наредба № 33 на Общински съвет - Плевен за финансово подпомагане на спортните клубове на територията на Общината, е публикувано от 25 септември на страницата на местния парламент. Вносител на предложението е общинският съветник Йордан Грижов.

Съгласно изискванията на Закона за нормативните актове, проектът е качен за обществено обсъждане в регламентирания от закона 30-дневен срок и може да бъде видян в раздел „Документи“ /„Проекти на документи“ /. Повод за настоящето предложение е необходимостта от промяна на текста с цел постигане на по-голяма справедливост при изчисляване на точките на всеки спортен клуб, посочва в проекта си вносителят. Предложените промени касаят допълнения в глава втора "Условия за финансово подпомагане" на  Наредбата и в част от приложенията й.

Председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев е разпределил предложението за изменение и допълнение на Наредба № 33 да бъде обсъдено на заседания през октомври от две от постоянните комисии към местния парламент - ПК по „Законност, предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и контрол по изпълнение на решенията“ и ПК по „Младежки дейности, спорт и туризъм“.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)