Кметът поздрави студенти и преподаватели на откриването на Академичната година

Мисия

18-09-2017, 14:50

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Откриха Академичната учебна година в Русенския университет

Стоилов: Русенският университет е от изключителна важност за развитието града и е водещо учебно заведение в региона и Северна България

Днес, пред Ректората на Русенски университет „Ангел Кънчев“, се проведе тържествено откриване на новата академична 2017/18 година. На събитието присъстваха ректорът проф. д-р Велизара Пенчева, Доктор хонорис кауза на РУ и филантроп Игнат Канев, кметът на Община Русе Пламен Стоилов и заместниците му Наталия Кръстева и д-р Страхил Карапчански, областният управител на Област Русе Галин Григоров и заместникът му Валентин Колев, земестник-министърът на правосъдието проф. Николай Проданов, народните представители Пламен Нунев, д-р Андриан Райков, Крум Зарков, Георги Стоилов, Пенчо Милков, Негово Високопреосвещенство русенски митрополит Наум, председателят на ОбС-Русе чл.-кор. проф. д.т.н Христо Белоев, началникът на РУО Димитър Райнов и други.

       „За мен е чест да присъствам на този празник. Русенският университет е от изключителна важност за развитието на нашия град и е водещо учебно заведение в региона и цяла Северна България, неизменна част от визитката на града“, заяви в словото си Стоилов и пожела на цялото ръководство, всички студенти и преподаватели здраве, упоритост и много успехи.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов