Кукленият театър удължи срока на конкурса „Летни игри с Мечо пух и приятелите му“

Животът

16-09-2017, 09:00

Снимка:

Куклен театър Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кукленият театър представя „Трите прасенца“

До края на септември

Мили приятели, премиерата на „Мечо Пух“ ще се състои през месец октомври. В тази връзка, удължаваме срока на конкурса „Летни игри с Мечо пух и приятелите му“ до 30 септември, като можете да оставяте рисунките на касата на театъра или в пощенската кутия.

Наградите включват:

1. златен талон за безплатно посещение на представленията на Държавен куклен театър – Русе през сезон 2017 – 2018 година;

2. сребърен талон за безплатно посещение на представленията ни до края на 2017 г.;

3. ваучери, осигурени от детски магазини „Вълшебство“ в Русе. 

Датата на награждаване ще бъде допълнително обявена във фейсбук страницата 

Могат да участват както деца, така и родители, като победители ще бъдат излъчени и сред децата, и сред родителите. Рисунките трябва да бъдат надписани – имена и възраст на автора на рисунката, а на гърба – телефонен номер за връзка с родителя. Всички рисунки ще бъдат подредени в изложба във фоайето на театъра.

Можете да предавате рисунките на място в театъра, като позвъните на звънеца на театъра или пуснете рисунката в пощенската кутия. Може също така, да ги изпращате по пощата на адреса на театъра – Русе 7000, ул. „Княжеска“ 9.

Всички рисунки ще бъдат оценени от жури, включващо художници на театъра и разбира се, ще има награди!!! Допълнително ще бъдат обявени наградите и деня на награждаването, така че следете страницата ни и новините ни в сайта: http://puppetruse.com/

 

ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ С МЕЧО ПУХ И ПРИЯТЕЛИТЕ МУ, А НИЕ ОЧАКВАМЕ РИСУНКИТЕ ВИ И ЖЕЛАЕМ УСПЕХ!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов