Зам.- кметовете и общинари гостуваха в училища за първия учебен ден

Мисия

15-09-2017, 13:40

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

„МБМ Металуърк ООД“ разширява производството си в Русе

Пожелаха здраве, радост и упоритост на учениците

Зам.-кметът Наталия Кръстева откри учебната година в ОУ „Любен Каравелов“, където поздрави учениците, ръководството и родителите по повод откриването на новата 2017 – 2018 учебна година. Тя пожела здраве и упоритост на учениците, както и да продължават да бъдат достойни последователи на техния патрон.  

 

Зам.-кметът Димитър Наков присъства на откриването на учебната година в СУ „Христо Ботев“. Той приветства присъстващите, като заяви, че училището се утвърждава като едно от най-успешните в град Русе. Инж. Наков пожела на учениците да бъдат горди и достойни последователи на учебно заведение с дълбоки традиции, носещо името на великия българин - Христо Ботев.  

Зам.-кметът Иван Григоров присъства на откриването на учебната година в ОУ „Отец Пайсий“, а зам.-кметът д-р Страхил Карапчански в СУПНЕ „Фридрих Шилер“. В ПМГ „Баба Тонка“ на празника присъстваха директорът на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова и директорът на дирекция „Обществен ред и сигурност“ Спасимир Димитров.

Главният архитект на Община Русе арх. Живка Бучуковска присъства на откриването на учебната година в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Русе. Първият учебен ден в СУ „Йордан Йовков“ уважи Сашо Щерев – началник отдел „Образование, младежки дейности и спорт“. В училище „Отец Паисий“ в Мартен на първия учебен ден беше директорът на дирекция „Екология и транспорт“ Георги Игнатов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов