Русенци се включиха в Седмицата на пожарната безопасност

Мисия

13-09-2017, 14:21

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Почит към загинали пожарникари отдаде губернатор Григоров

Кметът Пламен Стоилов изпрати поздравителен адрес, който се казва: Днес се прекланяме пред всички Вас – достойни защитници на нашата страна

Днес, пред паметника на бул. „Трети март”, се проведе церемония по поднасяне на венци и цветя и отдаване на почит на загиналите при изпълнение на служебния си дълг пожарникари по случай „Седмица на пожарната безопасност“.

Домакин на събитието беше директорът на РДПБЗН комисар Димитър Павлов. На събитието присъстваха още областният управител на Област Русе Галин Григоров, зам.- областният управител Валентин Колев, зам.-кметът по комунални дейности в Община Русе Наталия Кръстева, директорът на ОДМВР Русе старши комисар Теодор Атанасов, началникът на Районен център 112 – Русе инж. Полина Трендафилова, директорът на дирекция „Обществен ред и сигурност“ в Община Русе Спасимир Димитров и директорът на дирекция „Екология и транспорт“ Георги Игнатов.

Кръстева връчи поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов. „Днес се прекланяме пред всички Вас – достойни защитници на нашата страна“ – се казва в адреса от Стоилов.

В края на церемонията бяха отличени служители за принос при изпълнението на служебните си задължения. Събитието приключи с посещение на музея в сградата на пожарната, където комисар Павлов разказа за историята и корените на тяхната професия.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов