Кметът Стоилов откри обновени магазини на пазар „Здравец изток“

Мисия

13-09-2017, 14:12

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Изградени са 6 нови търговски обекта в един общ модул, със собствени средства на дружеството на стойност 140 000 лв.

Днес кметът на Община Русе Пламен Стоилов и управителят на „Общински пазари“ - Кунчо Кунчев откриха обновени търговски обекти на пазар „Здравец изток“.

На събитието присъстваха още Нели Миткова – директор на дирекция „Икономика и управление на собствеността“ към Община Русе и жители на квартала.

Изградени са 6 нови търговски обекта в един общ модул, със собствени средства на дружеството на стойност 140 000 лв., които максимално създават удобства на търговците. „Реализирането на този инвестиционен проект, допълни поетапната промяна на облика на пазара в „Здравец Изток“, като го направи още по-приветливо, по-приятно и конкурентоспособно място за развиване на търговия“, сподели управителят на „Общински пазари“ ЕООД - г-н Кунчо Кунчев.

„Визията на обектите е модерна и съответства на всички европейски изисквания. Ще продължим да обновяваме и изграждаме нови пазари и в останалите квартали“, допълни кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов.

Събитието завърши с празнична програма на талантливите деца от Общински детски център за изкуство и култура.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен