Кметът Стоилов връчи златна значка "Русе" на областния председател на БФС

Мисия

11-09-2017, 15:35

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Започва вторият етап на проект "Интегрирана система за градски транспорт на Русе"

Димитров е бил е треньор на “Локомотив” и на “Дунав”, председател е на Областния съвет на от 2006-та

       Днес кметът Пламен Стоилов връчи златна значка „Русе“ на председателя на Областния съвет на БФС – Димитър Димитров по повод 60-тия му рожден ден и за високи постижения и заслуги за развитието на футбола в Русе.

       На събитието в кабинета на кмета присъстваха още зам.-кметът по хуманитарни дейности Иван Григоров и секретарят на Община Русе Димитър Генков.

„За мен е изключителна чест да поздравя и да връча златна значка „Русе“ на човек като Вас, който работи усърдно за благото на българския футбол и несъмнено заслужава да бъде посланик на нашия град. Гордея се, че Ви познавам и че работим заедно за Русе“, заяви г-н Стоилов и връчи златната значка, грамота, поздравителен адрес за годишнината, както и икона, изобразяваща покровителя на град Русе – Св. Георги, с пожелание да му носи здраве и просперитет.

      Димитров благодари за вниманието и за оказваната подкрепа от Община Русе във всяко начинание  в спортните дейности в града.  

Димитър Димитров е роден на 3 септември 1957 година. Като футболист има над 250 мача за “Локомотив” /Русе/ и “Лудогорец” /Разград/. Бил е треньор на “Локомотив” и на “Дунав”. Председател е на Областния съвет на Българския футболен съюз от 2006-та година.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия