Пламен Нунев приветства Бяла за празника й

Преди 126 години Бяла е обявена за град

Народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев приветства жителите на Бяла по случай  126 години от обявяването и за град. „Със своите собствени ръце вие създавате модерния облик на град Бяла. Примерите са много с осъществените проекти – асфалтирането на улици, новата „Арена Бяла“, Водния проект, ремонтът на градския басейн. Предстои завършването на регионалното депо за отпадъци и др. Не бива да се забравя, че строителството на бъдещата магистрала Русе – Велико Търново ще започне оттук, се казва в приветствието. Той изрази пълната подкрепа на народните представители за екипа на кмета Димитър Славов и местните жители за изпълнение целите от предизборната програма. Това е единственият път, който ще позволи на Община Бяла да постигне онези европейски стандарти, към които се стремим през 10-те години членство в ЕС, подчерта депутатът.

Днес България намери пътя към стабилността при правителството на ГЕРБ, като постепенно става пример за останалите държави – членове на Европейския съюз как трябва да се осъществява държавното управление в интерес на гражданите“, посочи още Пламен Нунев.

 

Заедно с председателя на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов и кмета на Община Бяла Димитър Славов, Нунев поднесе цветя пред паметника на загиналите във войните жители на Бяла и региона.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов