Свински дроб по селски раздадоха от кухнята за бедни (Снимки)

Мисия

07-09-2017, 11:29

Снимка:

Кухня за бедни - фейсбук

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Благоевград отваря врати кухня за бедни

Имаше и таратор

И тази неделя доброволците от кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в квартал "Грамада" в Благоевград сготвиха храна за около 100 човека. Този път менюто беше свински дроб по селски. По случай отлитащото лято беше раздаден и таратор, който вдигна настроението на хората. Няколко дни преди редовното неделно готвене беше организирана кампания по набиране на кисели млека в срок на годност. Необходимото количество за гигантския таратор беше събрано. Кухнята за бедни се радва и на голямо дарителство в последно време, но за това ще пишем по-нататък.

Ако желаете да се включите в инициативата на добротворците от Православния център и настоятелството на черквата в Грамада, можете да помогнете с труд, продукти или пари. За тази цел може да отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград. Необходимо е само желание!

Информация за текущите нужди на църквата и кухнята също може да откривате, ако се присъедините във фейсбук групата "Ако си дал на другия".



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов