Депутатите от ГЕРБ поздравиха жителите на Борово за празника им

Новините

06-09-2017, 09:00

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Велоалеи и в Борово

Нунев: Само сплотени можем да градим по -добрия живот на боровчани и всички българи

„Може да бъдете убедени, че ще имате подкрепата на народните представители, за да се подобри качеството на живот в тази община от Русенска област. Ние присъстваме на всички празници и значими събития тук, поради което не се считаме за гости, а за приятели на Борово“, каза народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев в приветствието от свое име и от името на колегите си Светлана Ангелова и Андриан Райков към жителите на град Борово и всички населени места в региона по повод празника на Общината. Това стана тази нощ по време на тържественото честване, състояло се в центъра на населеното място.

Пламен Нунев припомни, че през 1984 година и бил част от тържествата по обявяване на Борово за град и призова да се отдаде заслуженото на всички кметове досега, работили за доброто на общината. Той подчерта, че общинското ръководство в лицето на кмета Валентин Панайотов и неговия екип вече близо 2 години надгражда постигнатото, като реализира в пълен синхрон приоритетите за развитието на страната на местно ниво, а същевременно е и много активно при осъществяването на много инфраструктурни, социални и други проекти. Депутатът посочи общините Русе и Ценово, от които може да взема пример за успешно приключени десетки проекти в интерес  на местните общности. „Нека заедно постигнем целите, поставени пред нас от всички граждани на общината, много от които са се събрали тази вечер тук. Само сплотени можем да градим по -добрия живот на боровчани и всички българи. Оттук нататък до края на мандата ще продължим да работим все така активно за Вас и всички наши села“, отбеляза в поздравлението си към множеството Валентин Панайотов – кмет на Община Борово. 

Събитието бе уважено още от Негово Високопреосвещенство Русенския митрополит Наум, директора на Агенцията по заетостта Драгомир Николов, зам. - областните управители Валентин Колев и Свилен Иванов, председатели на общински съвети, общински съветници, кметове на общини от региона и съседна Румъния,  Христо Белоев – председател на Общото събрание на Русенския университет, проф.Велизара Пенчева – ректор на Русенския университет „Ангел Кънчев“. 

На сцената се изявиха певицата Райна, актьорът Красимир Радков, детска вокална група „Слънце” и фолклорен танцов ансамбъл „Здравец“ при Общински детски център за култура и изкуство – Русе. Събитието завърши с красива и продължителна разноцветна заря.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов