Губернатор Григоров изпрати поздравление за „Каолин“

Парите

03-09-2017, 13:02

Снимка:

Пресцентър Областна управа-Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Народните представители от ГЕРБ поздравиха „Каолин“ с Деня на миньора

Предприятието е първостепенен източник на суровини за производство на стъклени и керамични продукти в България и Югоизточна Европа

В централата на предприятието „Каолин” ЕАД в гр. Сеново, беше честван професионалния празник на работещите в минно-добивната промишленост. Роберт Линдеман, председател на Надзорния съвет на предприятието, беше домакин на тържеството. Той запозна официалните лица с дейностите, постигнатите резултати и бъдещите намерения за инвестиции.

В дългогодишната си история дружеството преминава през различни етапи като днес е част от „Кварцверке Груп” и заслужено заема челно място сред водещите производители на индустриални материали. „Каолин” ЕАД е  първостепенен източник на суровини за производство на стъклени и керамични продукти в България и Югоизточна Европа.

Сред официалните гости бяха народните представители от ГЕРБ Русе Светлана Ангелова, Пламен Нунев, д-р Андриан Райков, заместник- областният управител на област Русе Валентин Колев и ректорът на Минно-геоложкия университет проф. д-р Любен Тотев.

Колев връчи поздравителен адрес от името на областния управител на област Русе Галин Григоров на Линдеман-Берк, в който се казва:

„...Сред приоритетите на предприятието са още добра социална политика, популяризиране на професионалното образование и подкрепа на редица благотворителни каузи. Всичко това говори за корпоративна култура и ангажираност, за силно мотивирани и отговорни хора, които са в основата на успеха на „Каолин“ЕАД…

Желая на Вас и на всички заети в този важен за България отрасъл здраве, благополучие и сполука! Дните Ви да са изпълнени с повече човешки радости и топлина!…”

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов