Започнаха празниците на Ветово

Русе Лайф

02-09-2017, 13:45

Снимка:

Пресцентър Областна управа-Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Двама мъже от Ветово задържани за телефонни измами в Ямболско

Заловиха пиян шофьор във Ветово

На официалното откриване присъстваха д-р Андриан Райков, народен представител и Валентин Колев, заместник- областен управител на област Русе

Снощи в гр. Ветово с концерт на Мая Нешкова започнаха празниците на град Ветово.

На официалното откриване присъстваха д-р Андриан Райков, народен представител и Валентин Колев, заместник- областен управител на област Русе. Колев приветства жителите и гостите на града и им пожела да бъдат здрави и изпълнени с енергия, така че активно да участват в развитието на общината, превръщайки я в още по-добро място за живот.

Заместник- областният управител връчи поздравителен адрес на кмета на община Ветово Георги Георгиев от името на областния управител на област Русе Галин Григоров. В него който се казва:

„...Усилията и усърдието на ръководството на общината, на администрацията и на всички граждани да запазите ценното от миналото, да го обогатявате и развивате, заслужават уважение! С амбиция и приемственост, продължавайте да съхранявате традициите и историята си, предавайте ги с любов на бъдещото поколение и градете авторитета на родния си край. Заедно работете за по-доброто бъдеще на това кътче от Дунавската равнина, чиято история датира от дълбока древност!...”

Празниците на град Ветово през 2017 г. се честват  от 1- ви до 3-ти септември и  дните са съпътствани от  концерти на открито, изложба на екзотични птици, народни борби и много  други изяви.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов