Депутатите Пламен Нунев и Андриан Райков поздравиха жителите на Иваново

Русе Лайф

27-08-2017, 12:41

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Общините Сливо поле и Иваново получават близо 1.2 млн. лева за ремонти на пътища

За празника на Общината

Народните представители от ГЕРБ Пламен Нунев и Андриан Райков приветстваха вчера жителите на Ивановска община за празника на  общината.
„Радвам се, че всички вие работите за доброто на община Иваново заедно с местната изпълнителна власт и с нашата подкрепа в качеството ни на народни представители. Поздравявам всички кметове на 13-те населени места от общината, които правят необходимото за осъществяването на поставените от вас самите цели и задачи, формулирани в приоритетите от управленската програма на кмета  Миланов“, каза  Нунев. Той изрази пълната подкрепа на народните представители за общината. „Това е единственият път, който ще позволи на Община Иваново да постигне онези европейски стандарти, към които се стремим през 10-те години членство в Европейския съюз“, подчерта Пламен Нунев пред стотиците жители на региона, събрали се по традиция на брега на Дунава в селищно образувание „Стълпище“.
Събитието с надслов „От Поломието до Дунав заедно“ бе уважено от зам. – областния управител Свилен Иванов, председателя на Общински съвет – Ценово Галина Георгиева, общински съветници от Иваново, Ценово и др., кметове на общините Ценово, Две могили, Бяла, кметове на кметства и кметски наместници.

Поздрави към кмета Георги Миланов и присъстващите отправиха тази вечер и други гости.

„Това място е емблематично за нашата община, която е все по – разпознаваема като туристическа дестинация. Голяма отговорност е за нас да направим нашата община и добро място за живеене, с добра инфраструктура, с разнообразен културен и социален живот. Това е място, където може да развиваме своя бизнес, спокойни, че нашите бащи и майки достойно изживяват старините си, а децата ни – щастливо своето детство. Направихме много, но ни предстои още повече“, отбеляза  Миланов, като призова всички заедно да посрещнат всяко предизвикателство и да работят за по – доброто бъдеще на региона.

По – късно всички разгледаха изложбата на местни производители на плодове и зеленчуци, вино и др. За втора поредна година в голяма изложба на рисунки на открито бе показан талантът на малките художници от село Пиргово. Събитието продължи с изпълнения на самодейни фолклорни състави. Първи богата фолклорна програма откриха децата от село Тръстеник.

Събитието завърши с красива и продължителна разноцветна заря.

 


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов