„Училище за родители“ в Акушеро-гинекологичния комплекс на УМБАЛ-Русе

Новините

26-08-2017, 09:00

Снимка:

УМБАЛ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

През 2016 г. в област Русе са издадени 245 книги с тираж 43 470

Всеки вторник

Появата на дете в семейството е благословия, но пътят към родителството не винаги е лесен. Силата на съвременния човек е информацията – ето защо „Училище за родители“ към Акушеро-гинекологичен комплекс на УМБАЛ-Русе има амбицията да зареди Вас – бъдещите родители, с полезни знания, за да дарите спокойствие и сигурност на най-ценното в живота – Вашето дете!

„Училище за родители”е формат за предродилна подготовка. Целта на обучението е да се постигне правилна информираност около темите за раждането, кърменето и отглеждането на дете. Обучението осигурява активно съдействие на раждащата в родилната зала, продължително кърмене и правилен, съобразен с науката за детето подход при отглеждането на новороденото, кърмачето и малкото дете.

Лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темите – бременни мами, татковци, настоящи майки и бащи и дори баби и дядовци. Те ще се провеждат ВСЕКИ ВТОРИ ВТОРНИК на месеца от 13.00 часа в УМБАЛ-Русе АД – конферентна зала на АГ комплекс.
УМБАЛ-Русе АД има сключен договор за доброволен труд с Миряна Машева – представител на Ла Лече Лига България за участие в „Училище за родители” чрез предоставяне на информация за кърмене, захранване и отбиване на детето, както и информация за дейността на Ла Лече Лига България.

Информация за темите и лекторите – акушер-гинеколози, неонатолози и анестезиолози, водещи обучението, можете да получите на сайта на болницата на адрес: http\://www.mbal.rousse.bg/bg/informacija/uchilische-za-roditeli.html

Предоставяне на допълнителна информация и записване се извършват от Регистратура на АГ-комплекса към УМБАЛ-Русе АД на телефон: (082) 887 511 и/или на и-мейл: roditeli@hospitalruse.org.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов