Стамен Белчев: Серията от победи на ЦСКА дава добро отражение

Има какво още да се желае

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред сайта на клуба преди утрешния мач с Витоша (Бистрица). Той иска от футболистите си да бъдат по-добри, отколкото по време на мача със Септември, спечелен от "червените" с минималното 1:0.

"Няма непретенциозни съперници в Първа лига. Всеки, който излиза срещу ЦСКА, дава максимума от себе си. Това е разбираемо, защото ЦСКА е фактор и дразнител. През цялата седмица говорим, че не трябва да има подценяване. Надявам се да сме си извлекли поуките от мача със Септември и сега да бъдем по-убедителни.

Това, че Витоша има една точка, не значи, че трябва да бъдат подценявани. Ние трябва да сме готови още от първата минута, да покажем, че сме по-добрият отбор и да победим с добра игра. Ще има моменти, в които Витоша ще приеме играта в своята си половина. Тогава трябва да трайно да държим топката, да играем по фланговете, да имаме сигурност в средата на терена. Готови сме и за двата варианта - и да се надиграват, и да се затворят.

Добро отражение дава серията ни от победи. Тренировъчният процес протича с настроение, с желание за четвърта победа, която мисля, че ще постигнем. Има какво да се желае, още страшно много", каза той.





Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов