Безплатна беседа на тема „Подкрепяме ЗАЕДНО кърменето" утре

Новините

02-08-2017, 12:32

Снимка:

Сороптимист интернешънъл клуб Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Седмицата на кърменето РЗИ – Русе организира образователен семинар във Ветово

Събитието е съвместна инициатива на двата русенски клуба „Сороптимист Интернешънъл“ и Лайънс „Сексагинта Приста“

На 3.08.2017 г. (четвъртък) от 10 часа в лятната градина на Гранд хотел „Рига“ ще се проведе безплатна беседа на тема „Подкрепяме ЗАЕДНО кърменето“. За трета поредна година събитието е съвместна инициатива на двата русенски клуба „Сороптимист Интернешънъл“ и Лайънс „Сексагинта Приста“, и е посветено на Световната седмица на кърменето. Проявата ще се осъществи с любезната подкрепа на училище “Родители”– Русе и Център за детско здраве “Ниш”.

В беседата, ще вземат участие специалистите:
Станислава Станкова, психолог от Център за детско здраве “Ниш” и Димитрина Върбанова, основател на „Училище за родители“- Русе.
Специален гост на събитието ще бъде народния представител Светлана Ангелова, която подкрепя инициативите на русенските дамски клубове.

Световната седмица на кърменето, координирана от Световния алианц за кърмене е част от програмата на глобалната инициатива в подкрепа на детското оцеляване и кърмене, допринасяща за правата на жените, тяхното здраве и устойчива среда. Усилията са насочени към увеличаване броя на кърмените деца, удължаване на средната продължителност на кърменето, справяне с промените в климата и неравенството между половете в рамкита на правата на човека.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)