С нови уреди тренират в залата за фитнес в Ценово

Спорт

19-07-2017, 11:17

Снимка:

Пресцентър Община Ценово

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Футболисти от Ценово - с бронзови медали от Аксаково

Тя стана хит сред младите хора от общината

Залата за фитнес в Ценово вече е оборудвана с нови уреди. По този начин значително се подобрява тренировъчният процес на всички, които искат да имат тела на манекени. „След като извършихме основен ремонт на залата монтирахме и новите уреди. Те са с марката на реномиран производител и са на професионално ниво“, обясни спортният организатор Борислав Атанасов.

Залата за фитнес се превърна в хит сред младите хора от общината. Това е и една добра възможност за осмисляне на част от свободното време на младите хора. Комплексът е отворен от сутринта до късно вечер като съоръженията се използват напълно безплатно. За да изваят телата си, тук идват не само активни спортисти. В залата често могат да се видят момичета и момчета на различна възраст, които тренират по индивидуални програми. След работа спортните занимания привличат все повече мъже и жени. Колкото и невероятно да звучи, редовни посетители в залата са и няколко души на  пенсионна възраст, които поддържат младежки дух в здраво тяло. Всеки, който пристъпи прага на залата, получава подробни указания за натоварването на всяка група мускули и използването на уредите.

Инициативата за новия облик на спортната зала беше безрезервно подкрепена от ръководството на общинската администрация,  направената инвестиция е над 15 000 лева.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен