Светлана Ангелова: Успешното решаване на агресията минава през целенасочена и координирана работа на всички институции за деца

Новините

18-07-2017, 15:15

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенският университет с допълнителен прием на документи за единични свободни места

Тя участва в кръгла маса на тема "Родителите - конфликтите - агресията и закрилата на децата"

Успешното решаване  на агресията минава през целенасочена и координирана работа на всички институции работещи с деца, каза днес народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова. Тя участва в кръгла маса на тема "Родителите  - конфликтите - агресията и закрилата на децата", организирана от Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта" в 44-то Народно събрание и Държавната агенция за закрила на детето.

Основните усилия трябва да бъдат насочени към превенция на агресията, а не към справяне на нейните последствия, посочи още Ангелова. Интересите на детето трябва да са на преден план при работа със случаи на родителски конфликт, подчерта зам. – председателят на комисията по труда и социалната политика в Народното събрание.

 

Дискусията откри председателят на парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта Славчо Атанасов, а в нея се включиха народни представители, представители на изпълнителната и на местната власт, на институции и неправителствени организации.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов