Стамен Белчев:Сигурен съм в момчетата

Като си футболист на ЦСКА трябва да си уверен и да знаеш какво можеш

Стамен Белчев коментира предстоящия старт на ЦСКА в Първа лига.

"Червените" започват участието си през новия сезон със столично дерби срещу Славия.

"Притеснение няма, сигурен съм в момчетата, знам какво могат. Не искам да говоря празни приказки и да давам празни обещания. Мога да обещая, че аз и екипът ми ще работим 100%, за да сме на нивото от миналата година и да надграждаме. Трябва да сме по-добри, за да изпълним целите.

Славия е един от младите и добри отбори в групата с амбициозен треньор. Няма да ни е въобще лесно в този мач. Играят агресивно, ще приемат играта в собствената половина и ще разчитат на контраатаки. Но се надявам с търпение и дълго владение на топката да се справим и да вземем победата.

Всяка една победа е добра и дава самочувствие. Като си футболист на ЦСКА, трябва да си уверен и да знаеш какво можеш. Отборът е готов, резултатите в контролите показаха това. Резултатите в тях не бяха най-важното, но всяка една победа е добра. Има още неща, които трябва да изчистим като детайли, за да сме 100% подготвени, но всичко е наред. Най-важното е да имаме постоянство в играта. Трябва да имаме търпение и спокойствие вътре на терена. Това идва с много работа, с добрия синхрон. Трябва да продължим в тази насока и да изчистим грешките, които допускаме", сподели Белчев.

Той говори и за селекцията в отбора:

"Тиаго изостана малко, както и Енрике. Всички нови обаче са класни попълнения и в най-скоро време ще покажат истинските си възможности. За Антон Недялков е несериозно да се говори за такива суми, няма да има изходящи трансфери, поне на този етап от сезона".




Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов