Балканиада по триатлон

Мисия

06-07-2017, 10:38

Снимка:

кметсво Николово

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Два мача от Световното Гранд При по волейбол за жени ще се играят в Русе

До момента са заявили участие 250 състезатели

Балканиада по триатлон ще се проведе от 7-ми юли до 9-ти юли на гребна база в лесопарк „Липник“, с. Николово. До момента са заявили участие 250 състезатели от България, Румъния, Турция, Хърватска, Словения и Македония, както и индивидуални участници от Израел, Гърция и Америка. Програмата е както следва:

 

-      07.07. /петък/

-      14 часа - Брифинг за състезателите, запознаване с трасето

18.00 - Старт Акватлон - /бягане, плуване, бягане/

-      08.07./събота/

8.45 ч. - Официално откриване

09.00 ч. - Стартове от Балканско първенство по триатлон /плуване, колоездене, бягане/ по възрастови групи и Държавно първенство по триатлон - Основна дистанция.

17.00 ч. - Последен старт от програмата на Балканското първенство

-      09.09./неделя/

08.30 ч. - Стартове от програмата на първенството

14.15 ч. - Последен старт

14.45 ч. - Награждаване на призьорите от Балканското първенство и закриване на състезанието.В продължение на три поредни години Община Русе подкрепя „Спортен клуб Триатлон - Далян“ в организирането на Държавни първенства по триатлон, спомагайки популяризирането на спорта сред децата и подрастващите. Тази година, едновременно с Балканското първенство, ще се проведат и стартовете от Държавното първенство по Триатлон - Основна дистанция.

„Спортен клуб Триатлон – Далян“ е лицензиран през 2010 г. За този период е създал много държавни шампиони във възрастови групи, както и европейски шампион през 2015 г. в Австрия.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов