Народният представител Владислав Николов се срещна с жители на Муселиево

Разочарование от качеството на положената настилка на пет улици в селото изразиха местните

Разочарование от качеството на положената настилка на пет улици в село Муселиево изразиха местните жители на днешната изнесена приемна на народния представител Владислав Николов от ГЕРБ. Става въпрос за улиците „Шипка”, „Пирин”, „Скобелев”, „Кирил и Методий” и „Гео Милев”. По думите на хората тези улиците са били в много лошо състояние, затова са предприети мерки за техния ремонт. Положен е ситен трошен камък, който обаче дори не е трамбован. „Още днес ще видите след тези дъждове улицата ни ще бъде отнесена. И какъв е смисълът от всичко това?”, оплакаха се живущи на ул. „Гео Милев”.

Мнението на кмета на Муселиево Валентин Костадинов е, че така изпълнено посипването с трошен камък е напълно нефункционално. "За да има смисъл и за да е трайна настилката, трябваше отдолу да се сложи основа от едър чакъл, да се трамбова и най-отгоре макар и тънък слой, но да се положи асфалт”, каза Валентин Костадинов.

Той заведе народният представител Владислав Николов на място да види изпълнението на обекта. Николов се ангажира да провери казуса.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов