Русенски полицайки трети на републиканското по стрелба с пистолет

Спорт

03-07-2017, 11:23

Снимка:

ОД МВР Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сериозни мерки за сигурност ще има на първия от 42 години евро мач в Русе

Отборът на Областна дирекция на МВР – Русе е заел 10 място в комплексното класиране

Републикански преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР се проведе във Варна от 27 до 30 юни 2017 година. Спортната проява е неразделна част от стрелковата подготовка в МВР и е важен компонент от Спортния календар за 2017 година, утвърден от Спортна асоциация – МВР.В надпреварата са взели участие 23 отбора, сформирани от служители от различни структури на министерството на вътрешните работи в страната, общо 110 състезатели.

Отборът на Областна дирекция на МВР – Русе е заел 10 място в комплексното класиране.

В индивидуалната надпревара при жените Людмила Пенева от ОДМВР – Русе се е класирала на 6 място и е удостоена с грамота.

Русенските състезателки – Людмила Пенева и Венета Сорева (на снимката) са показали отличните си умения като в отборната надпревара при жените, са завоювали медалите и купата за третото място.

Състезанията по стрелба с пистолет са организирана дейност за усъвършенстване и затвърждаване на специфични познания и умения, повишаване нивото на психическа устойчивост на служителите. В състезанията се изпълняват техники, усвоени и усъвършенствани в процеса на обучение в стрелкова подготовка.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)